Správy

 Incell obrazovka iphone

Incell obrazovka je dotyková.Incell je druh technológie spájania obrazovky, ktorá predstavuje integráciu dotykového panela a LCD panela.To znamená, že dotykový panel je vložený do pixelu LCD.Výhodou technológie Incell je zmenšenie hrúbky mobilných telefónov, aby výrobcovia mobilných telefónov mohli efektívnejšie využívať vnútorný priestor mobilných telefónov.Okrem toho má obrazovka s technológiou incell lepšiu kvalitu zobrazenia.

微信截图_20230624145508

 

V porovnaní s tradičnými displejmi mobilných telefónov majú obrazovky Incell nasledujúce výhody:

1,Tenký: Pretože nie je potrebná žiadna ďalšia dotyková vrstva, obrazovka Incell je relatívne tenká, čo môže spôsobiť, že telefón bude tenší.

2,efekt zobrazenia je lepší: pretože nie je potrebné prechádzať ďalšou dotykovou vrstvou, efekt zobrazenia obrazovky Incell je jasnejší a jasnejší.

3,citlivejší dotyk: Pretože je dotyková funkcia integrovaná na obrazovke displeja, dotyk obrazovky Incell je citlivejší a presnejší a používateľ sa používa plynulejšie.

4,úspora energie: Pretože obrazovka Incell nevyžaduje dodatočnú dotykovú vrstvu, spotrebuje relatívne menej energie, čo môže zlepšiť výdrž batérie telefónu.

Vo všeobecnosti je obrazovka incell pomerne pokročilá technológia displeja, ktorá môže zlepšiť zobrazovací efekt a dotykový zážitok telefónu a zároveň šetriť energiu.

Naša spoločnosť vám môže poskytnúť výmenu obrazovky Incell Screen pre displej iPhone po prísnej kontrole kvality a máme vlastnú logistickú linku, aby sme zaistili, že môžeme mať dobrúspolupráce.Ak ste miestny distribútor alebo veľkoobchodník, kontaktujte nás!


Čas odoslania: 24. júna 2023